Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midefiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Eloğlu prodüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello midein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz odle yakılır! Puro her saat ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya dikme ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma fiillemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kerte eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın eşit yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran beş on elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu suret çakmaklar çok kavidür ve lüks doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu müddet size çağ kaybı üzere bölümükebilir fakat puro götürüm ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra aykırı çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm ayak kıpkırmızı ise yakma fiillemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, yani tüm ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime amade. Evet ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı mideilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar kolayçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişik gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein tekrar yakma mesele teşkil etmez. Ancak el prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şarka olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kerte arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile zıtlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında köken mesele vasatın itici değil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen saklama vasatı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak nasıl çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl çekicilik geçirmedikleri midein diğer rakiplerine heybetli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/