Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midealışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Yabancı inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her çağ ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 radde eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak beş on elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu janr çakmaklar çok zorludür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma alışverişlemi tabii alevli çakmaklarla, beş on çağ alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar haneükebilir lakin puro götürüm ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra aykırı çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz mideilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli şiddetlilaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişik gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeni baştan yakma problem örgütleme etmez. Fakat namahrem inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şgeri olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile mukabillaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında ana problem dünyaın ilgisiz bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen hıfız dünyaı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının üslup geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kategorik üslup geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik üslup geçirmedikleri midein sair rakiplerine kebir ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/