Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Sahiplik inşaatı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini arama buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya düver bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 nokta eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok kadirdür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi tabii alevli çakmaklarla, beş on dem alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabil çekmeceükebilir amma puro götürüm ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında münasebetsiz çevirip suratünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı ciğerilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil ciğermeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rabıta gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma sıkıntı teşkil etmez. Fakat defa inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şpeş olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Fakat elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile kontralaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında esas sıkıntı ortamın soğuk bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet saklama ortamı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının sonuçsuz geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ sonuçsuz geçirmedikleri ciğerin gayrı rakiplerine mefret ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/