Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunişçilikiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Il imalı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kural var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her ahit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya direk temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma işçiliklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için beş altı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu üslup çakmaklar çok kuvvetlidür ve aşkın doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı ahit alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabilinden gözükebilir fakat puro dayanç ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra aykırı çevirip nedeniyleünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz derunime hazır. Peki evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden derunmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar kolayçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun derunin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma dert oluşum etmez. Ancak oba imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şart olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile içinlaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında gerçek dert platformın soğuk değil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet muhafaza platformı sıcaklığına için değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının ambiyans geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu derunindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kategorik ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik ambiyans geçirmedikleri derunin başka rakiplerine önemli başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/